Τοποθεσία

Εξερευνώντας τη Μήλο

Οι πολυτελείς Vilos Suites στη Μήλο βρίσκονται στο βορειοανατολικό τμήμα του νησιού και πιο συγκεκριμένα στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό Πολλώνια. Οι σουίτες μας βρίσκονται σε απόσταση 10 χλμ από τον Αδάμαντα και 12 χλμ από το αεροδρόμιο του νησιού. Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις μας και η μοναδική φιλοξενία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, δημιουργούν μια όαση χαλάρωσης και ιδανική αφετηρία για να γνωρίσετε το πανέμορφο και φημισμένο νησί της Μήλου.

Η αμμώδης παραλία Πολλώνια με τα κρυστάλλινα νερά της σας παρακινούν να απολαύσετε τις ηλιόλουστες μέρες και τις παρθένες παραλίες χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο για να επισκεφτείτε άλλους προορισμούς του νησιού. Στον οικισμό, προετοιμαστείτε για ποτά στο ηλιοβασίλεμα σε κομψά καφέ, παραθαλάσσια ταβερνάκια με εκλεκτή κουζίνα και μεγάλα παραθαλάσσια δείπνα και νυχτερινή ζωή σε φιλόξενα, όμορφα μπαρ.

Το Villos Suites είναι η ιδανική επιλογή για διακοπές στη Μήλο, καθώς δεν είναι μόνο ένας σύγχρονος ξενώνας που προσφέρει μεγάλη γκάμα ανέσεων, αλλά έχει επίσης άμεση και εύκολη πρόσβαση σε όλες τις παραλίες και τα αξιοθέατα της Μήλου.

a high angle view of a town